specialisme

Van meerdere technische markten thuis

Werktuigbouwkunde

De werktuigbouwkundige engineers en monteur van Confido engineering zijn er met diverse achtergronden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan aandrijftechnieken zoals rotating equipment, motoren en turbines. Maar ook technici met specifieke ervaring in constructies, machinebouw, robotica en geregelde systemen zoals hydrauliek, pneumatiek en pompen.

Installatietechniek

Confido engineering werkt voor diverse installateurs in Nederland. Hierbij kunt u denken aan loodgietersbedrijven, maar ook installatiebedrijven die bijvoorbeeld gespecialiseerd zijn in de HVAC en elektro/besturingstechniek bij grotere klanten in de utiliteit of industrie.

Besturingstechniek / IndustriΓ«le automatisering

De besturingstechnici en engineers van Confido zijn goed onderlegd op het gebied van PLC besturingstechniek en instrumentatie. Zo hebben onze kandidaten ervaring met Siemens S7 of S5. Het niveau verschilt. Zo kunt u via Confido prima aan de slag als elektromonteur die storingen wil uitlezen en verhelpen, maar ook als engineer om volledige programma’s te schrijven. Wij nodigen u graag uit om de mogelijkheden met ons te bespreken.

Bouw

Ook in de bouwsector is Confido engineering sterk aanwezig. Of het nu gaat om werkvoorbereiders, metselaars of timmermannen, Confido heeft ze beschikbaar. Zowel in de utiliteit als woningbouw zijn wij actief. Zowel op projectbasis als voor vaste krachten kunt u rekenen op onze inzet.

Elektrotechniek

Confido engineering heeft in de elektrotechniek ook kandidaten beschikbaar voor meerdere takken van sport. Hierbij kunt u denken aan technici die bijvoorbeeld gespecialiseerd zijn in de woningbouw, utiliteitsbouw of industrie. Uiteraard beschikken de monteurs en engineers over juiste certificaten en opleidingen om aan elektrotechnische installaties te kunnen werken.

Maritieme techniek / scheepsvaart

Confido engineering heeft al vele scheeps-werkuigbouwkundigen en projectleiders in de maritieme sector aan een interessante baan weten te helpen. Echter komen ook kandidaten bij Confido met een achtergrond in de radio en navigatietechnieken voor het vinden van een passende baan.

Procestechniek

Confido heeft techneuten werkzaam in de procestechniek. Hierbij kan gedacht worden aan proceoperators met een VAPRO A, B of C opleiding. Maar ook teamleiders en overig technisch personeel die via Confido werkzaam zijn bij fabrieken.

Machinebouw

Confido engineering heeft inmiddels meerdere techneuten weten te bemiddeling bij interessante machinefabrieken. Zowel als het gaat om de mechanische als elektrotechnische opbouw van machines weten de engineers en monteurs van Confido van de hoed en de rand.